Wooncheckpunt - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een selectie van veelgestelde vragen met antwoorden om u snel van dienst te kunnen zijn.

Heeft u vragen? Bekijk hier alvast de antwoorden op veelgestelde vragen. Voor meer vragen kunt u ons altijd e-mailen of bellen via onze contactpagina.

Подробнее на сайте: https://inedvijimosti.ru
https://houseconstruct.ruhttps://currenthouse.ruhttps://dohomebuild.ruhttps://sdelaisvoidom.ruhttps://buildbighouse.ru http://repair-yourself.ru
https://zedconstruct.ru https://fullconstruct.ruhttps://daoconstruct.ru https://buildthehouse.ruhttps://thehousebuilder.ruhttps://econedvijimosti.ruhttps://samsdelairemont.ruhttps://primohouse.ru

Ik kan momenteel geen geschikte woning vinden, wat nu?

Het kan altijd voorkomen dat uw droomwoning nog niet in ons actuele aanbod zit! Maar, ook dan helpen wij u graag verder. U kunt zich vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor de Woningalert. Met deze alert houden wij u op de hoogte wanneer uw droomwoning beschikbaar komt.

Is Wooncheckpunt een betrouwbare partner?

Uiteraard! Wooncheckpunt heeft al 20 jaar ervaring in de zakelijke financiële dienstverlening (o.a. onroerend goed, hypotheken, verzekeren en projectontwikkeling). Wij begrijpen wat de klant wil en zorgen voor een totale begeleiding bij de aan- of verkoop van onroerend goed. 

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Huizenkopers vragen zich vaak af of ze voordeel kunnen hebben bij een aankoopmakelaar. De NOS signaleerde dat de aankoopmakelaar “terug is”, omdat die meteen over het nieuwste woningaanbod beschikt, terwijl er vaak een week zit tussen het moment dat een huis op de markt is en het op Funda.nl te zien is.

Waarom een makelaar inschakelen voor het verkopen van uw woning?

Uw huis verkopen? Dan kunt u een makelaar inschakelen. Een goede verkoopmakelaar kent de lokale markt, adviseert over de vraagprijs, leidt kijkers rond, onderhandelt en stelt het koopcontract op. U laat het hele verkoopproces dan aan een professional over. 

Wat betekent verkocht/verhuurd onder voorbehoud?

Ik zie bij een woning de tekst "verkocht onder voorbehoud". Wat is er nu precies aan de hand? Kan ik nog reageren op deze woning?

Wat heb ik nodig om een huis te huren?

Voor het huren van een woning moet je een aantal zaken voorbereiden. Wij helpen je graag bij de voorbereiding en bieden je hier alvast een aantal tips aan. Zaken die je ons moet aanleveren zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan.

Wat is de woningalert?

Op zoek naar een woning maar u heeft uw droomhuis nog niet gevonden? Meldt u dan aan voor de WoningAlert en u blijft op de hoogte van woningen binnen uw voorkeur. Gemakkelijk, snel en uiteraard gratis.

Wat is een energielabel?

Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar en is bedoeld als stimulans om na te denken over kansen voor een comfortabele en energiezuinige woning. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet u het voorlopige label definitief gemaakt hebben. 

Wat is mijn huidige woning waard?

Overweegt u de verkoop van uw woning of appartement in Parkstad e.o zoals in Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Onderbanken, Voerendaal en Simpelveld en omgeving en wenst u een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning op dit moment? Om vast te stellen wat de mogelijke verkoopwaarde van uw woning, appartement of bedrijfsruimte in Parkstad e.o. is, kunt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren door Wooncheckpunt Makelaars te Landgraaf. 

Wat komt er allemaal kijken bij het (ver)kopen van een woning?

Er komt heel wat kijken bij het (ver)kopen van een woning. Met onze vakkundige kennis en ervaringen helpen wij u graag verder. Een greep van de vele activiteiten tijdens het hele proces.

Wat kost een aankoopmakelaar bij Wooncheckpunt?

Wat kost u nu een aankoopmakelaar? Wij verschuilen ons niet achter moeilijke berekeningen en tarieven maar hebben een helder en duidelijk tarief zodat u als klant niet voor verrassingen komt te staan.

Welke diensten biedt Wooncheckpunt aan?

Het adres voor uw persoonlijk advies van Onroerend goed in Parkstad-Limburg!(Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Landgraaf, Onderbanken, Schinnen, Brunssum, Hoensbroek) Duitsland Kreis Heinsberg, Herzogenrath,Ubach Palenberg, Merkstein)