(Huur) Appartementen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met L

Landgraaf - Sunplein 21

Landgraaf - Sunplein 21 - € 700,-

VERHUURD  binnen 2 dagen: LANDGRAAF, NIEUWENHAGEN, SUNPLEIN 21,  1e etage

Ligging: Landgraaf, Nieuwenhagen, Sunplein, nabij Winkelcentrum Op de Kamp, ligt dit RUIME, mooie, appartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers., woonkamer, keuken, badkamer, berging

De woonoppervlakte is 82m2.  Het appartement werd onlangs gerenoveerd 2020 en is uitstekend afgewerkt, goed onderhouden en instap klaar. Nieuwe CV, Nieuwe laminaat, Nieuw toilet, geheel geverfd.

 

LET OP: documenten aanleveren: 3 recente loon stroken, borg 3 x maanden huur, Loon op bankrekening, kopie paspoort, eventueel Verklaring omtrent Gedrag, werkgeversverklaring, verhuurdersverklaring, IB 60 belastingformulier. 

Interesse vul het formulier in op deze site
De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd.

Landgraaf - Heigank 53

Landgraaf - Heigank 53 - € 850,-

TE HUUR: Vanaf 15 maart 2021, Landgraaf, Nieuwenhagen, Appartement Landgraaf Heigank 53, op 1e verdieping (bovenverdieping 1e en 2e etage). De tussenwoning is gelegen in Nieuwenhagen gemeente Landgraaf. Achterzijde grenst aan de velden van de Voetbalclub FC Landgraaf. De N300 buitenring geeft goede ontsluiting via naar Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht goed bereikbaar.

De HC AFCENT en Vliegbasis AWACS op ongeveer 15 auto minuten. De Mc Donalds 5 minuten.

De woning ligt op loopafstand van het Artsencentrum met apotheek, Winkelcentrum Op de Kamp. De  wandel- en recreatiegebieden zoals Brunssummerheide en Tevenerheide, ook op loopafstand. Een busverbinding is voorhanden en de basisschool nabij.