Verkochte Koopappartementen

Kerkrade - St Pieterstraat 270A

Kerkrade - St Pieterstraat 270A - € 85000,-

Подробнее на сайте: http://codingway.ruhttp://pythonlearn.ruhttp://build-biz.ruhttp://pro-java.ru
https://python-scripts.com
http://live-code.ru
http://gromder.netGo to top of pagehttps://themes-wp.orghttp://collect-pc.ruhttp://run-pc.ru http://python-3.ru
http://collect-computer.ruhttp://hightechcomp.ruhttp://computermonster.ruhttp://hardcomputer.ru

VERKOCHT binnen 1 maand APPARTEMENT

Ligging: BELEGGINGSPAND VERHUURD (uitstekende huurder) APPARTEMENT 

VOOR BELEGGER MET HUUROPBRENGST € 7800,- PER JAAR TE Kerkrade, de Vink, ligt dit gerenoveerde ruime appartement, balkon, met 2 slaapkamers, keuken, Nieuwe luxe badkamer en eigen berging.

 

Landgraaf - Korte Hovenstraat 8

Landgraaf - Korte Hovenstraat 8 - € 120000,-

VERKOCHT OVB: In Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, in het winkelcentrum Waubach ligt dit fraaie appartement/maisonnette met 3 slaapkamers, luxe badkamer, keuken, woonkamer en garage.    ENERGIELABEL B           

Rolluiken aan de woning en een zonnescherm op het balkon. De woning is goed onderhouden. Op de begane grond bevindt zich een winkel de Aldi. Winkelcentrum met Kruidvat, Plus en veel andere winkels.

Heerlen - Zesweglaan 203

Heerlen - Zesweglaan 203 - € 79500,- k.k.

VERKOCHT OVB: Heerlen oploopafstand van het centrum, staat dit appartement met 2 slaapkamers, woonkamer, balkon, keuken, badkamer en toilet en berging op de 2e verdieping met AIRCO's.

Een supermarkt, postagentschap, tandarts-, dokterspraktijk en een fysiotherapie liggen naast de deur. Tevens zijn het centrum van Heerlen en verbindingswegen richting Maastricht, Eindhoven en Duitsland in de buurt te vinden. 

Kerkrade - Haghenstraat 23

Kerkrade - Haghenstraat 23 - € 125000

VERKOCHT: Kerkrade(Holz-Centrum)Haghenstraat 23 in een authentiek 1930 voormalig schoolgebouw is een in 1995 verbouwd schitterend appartementencomplex gerealiseerd originele details zijn bewaard gebleven.

Wij bieden daar een INSTAPKLAAR 4 kamer appartement met balkon, berging en parkeerplaats aan.

Sittard - Overhoven 54 A

Sittard - Overhoven 54 A - € 129500,-

VERKOCHT

BINNEN 4 WEKEN Ligging: Sittard, op loopafstand van het centrum en station ligt dit instap klare, gerenoveerde appartement op de begane grond in een voormalige boerderij. Het kleinschalige complex is gebouwd in 1987.


Het appartement heeft een nieuw betegelde hal, 2 slaapkamers met laminaatvloer, een woonkamer/keuken met geolied parket en nieuwe keuken voorzien van alle luxe, een badkamer met ligbad, provisieruimte met HR-ketel (vernieuwd in 2013 en in eigendom), half betegeld toilet met fontein, geheel omsloten tuin met nieuwe schutting en poort, privéparkeerplaats en buitenberging. 

Het luxe appartement is gerenoveerd in 2016, uitstekend afgewerkt, goed onderhouden en instapklaar. Geheel voorzien van rolluiken, deels elektrisch.

 

Hoensbroek - Barbarapad 22

Hoensbroek - Barbarapad 22 - € 99.000,- k.k.

VERKOCHT: Heerlen, Hoensbroek een mooi appartement met 2 slaapkamers