Verkochte Koopappartementen

Kerkrade - St Pieterstraat 270A

Kerkrade - St Pieterstraat 270A - € 85000,-

Подробнее на сайте: http://codingway.ruhttp://pythonlearn.ruhttp://build-biz.ruhttp://pro-java.ru
https://python-scripts.com
http://live-code.ru
http://gromder.netGo to top of pagehttps://themes-wp.orghttp://collect-pc.ruhttp://run-pc.ru http://python-3.ru
http://collect-computer.ruhttp://hightechcomp.ruhttp://computermonster.ruhttp://hardcomputer.ru

VERKOCHT binnen 1 maand APPARTEMENT

Ligging: BELEGGINGSPAND VERHUURD (uitstekende huurder) APPARTEMENT 

VOOR BELEGGER MET HUUROPBRENGST € 7800,- PER JAAR TE Kerkrade, de Vink, ligt dit gerenoveerde ruime appartement, balkon, met 2 slaapkamers, keuken, Nieuwe luxe badkamer en eigen berging.

 

Heerlen, Egstraat 133

Heerlen, Egstraat 133 - € 116000,- k.k.

VERKOCHT 

TE KOOP: Landgraaf Egstraat, Heerlerbaan, uitstekend onderhouden, instapklaar luxe appartement.

In 2017 nieuwe wanden, nieuwe laminaat, nieuwe keuken, nieuwe badkamer,  2 slaapkamers en berging . Groot appartement in vergelijking met de andere appartementen in het complex.

 

Kerkrade - Haghenstraat 23

Kerkrade - Haghenstraat 23 - € 125000

VERKOCHT: Kerkrade(Holz-Centrum)Haghenstraat 23 in een authentiek 1930 voormalig schoolgebouw is een in 1995 verbouwd schitterend appartementencomplex gerealiseerd originele details zijn bewaard gebleven.

Wij bieden daar een INSTAPKLAAR 4 kamer appartement met balkon, berging en parkeerplaats aan.

Sittard - Overhoven 54 A

Sittard - Overhoven 54 A - € 129500,-

VERKOCHT

BINNEN 4 WEKEN Ligging: Sittard, op loopafstand van het centrum en station ligt dit instap klare, gerenoveerde appartement op de begane grond in een voormalige boerderij. Het kleinschalige complex is gebouwd in 1987.


Het appartement heeft een nieuw betegelde hal, 2 slaapkamers met laminaatvloer, een woonkamer/keuken met geolied parket en nieuwe keuken voorzien van alle luxe, een badkamer met ligbad, provisieruimte met HR-ketel (vernieuwd in 2013 en in eigendom), half betegeld toilet met fontein, geheel omsloten tuin met nieuwe schutting en poort, privéparkeerplaats en buitenberging. 

Het luxe appartement is gerenoveerd in 2016, uitstekend afgewerkt, goed onderhouden en instapklaar. Geheel voorzien van rolluiken, deels elektrisch.

 

Heerlen - Zeskant 55

Heerlen - Zeskant 55 - € 79500,- k.k.

VERKOCHT: HEERLEN Zeswegen/Zeskant is een relatief jonge en moderne woonwijk. Er is genoeg ruimte en groen in de wijk aanwezig. Zeswegen ligt op loopafstand van het centrum van Heerlen, maar ook in de wijk zijn voorzieningen zoals een winkelcentrum en basisscholen. Rondom het appartementencomplex is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het appartement is per direct te aanvaarden, in overleg kan ook. VOOR SLECHTS € 150,- PER MAAND (brutohypotheeklasten afhankelijk van uw eigen financiele situatie)
 

Hoensbroek - Barbarapad 22

Hoensbroek - Barbarapad 22 - € 99.000,- k.k.

VERKOCHT: Heerlen, Hoensbroek een mooi appartement met 2 slaapkamers