Wooncheckpunt - Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?
Подробнее на сайте: https://leorealty.ruhttps://leostroi.ru https://comphitech.ruhttps://houserich.ru
https://ducauto.ruhttps://holdcomputer.ru https://qualcomp.ru https://sedoauto.ruhttps://houseleux.ruhttps://elcomputer.ru https://boldomstroi.ru https://teocreditus.ruhttps://queauto.ruGo to top of pagehttps://computertip.ruhttp://miratalk.com/

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Huizenkopers vragen zich vaak af of ze voordeel kunnen hebben bij een aankoopmakelaar. De NOS signaleerde dat de aankoopmakelaar “terug is”, omdat die meteen over het nieuwste woningaanbod beschikt, terwijl er vaak een week zit tussen het moment dat een huis op de markt is en het op Funda.nl te zien is.

“Je vist vaak achter het net als je geen aankoopmakelaar hebt. Dat betekent dat je moet betalen om überhaupt mee te mogen doen aan de strijd om een eigen woning te kopen”, aldus de woordvoerder van de Vereniging Eigen Huis tegenover de omroep.

De stappen bij het inschakelen van een aankoopmakelaar via Wooncheckpunt. 

  1. Oriënterend gesprek: Huidige situatie, het budget en de wens in de toekomstige woonsituatie.
  2. De makelaar maakt inzichtelijk wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat voor regelingen zijn er; Bijvoorbeeld voor starters? En wat zijn de bijkomende maandelijkse kosten waar u nog geen rekening mee heeft gehouden?
  3. De makelaar schat het te kopen huis op de juiste waarde. Met gedegen kennis van de actuele markt kan de makelaar u goed adviseren. Om een juiste afweging te kunnen maken, geeft de aankoopmakelaar u bijvoorbeeld informatie over de wijk, bestemmingsplannen, relevante regelgeving, de bouwkundige staat van het huis of bijvoorbeeld informatie over een Vereniging van Eigenaren.
  4. De aankoopmakelaar kijkt tijdens bezichtigingen objectief met u mee naar de technische staat van het huis. Hij of zij kan u ter plekke vertellen of er sprake is van gebreken en u globaal informeren over de mogelijkheden tot verbouwing.   Beoordeeld ook de vraagprijs, analyseert de locatie.
  5. De makelaar beschikt over de ervaring om objectief en scherp te onderhandelen. Ook de praktische afwikkeling tot aan de Notaris wordt u adequaat uit handen genomen.
  6. De makelaar controleert de koopovereenkomst. De koopovereenkomst wordt opgesteld door de makelaar van de verkoper. De aankoopmakelaar checkt of alle gemaakte afspraken zijn vermeld.

Bekijk meer informatie op onze aankoopmakelaar pagina of neem contact met ons op.