Wooncheckpunt - Verkopen

Woning verkopen?

Wil je zelf je huis verkopen? Dat kan bij Wooncheckpunt Makelaardij Heerlen en omstreken! Wat je zelf kunt en wilt doen, doe je zelf… en de rest doen wij. Bij ons betaal je alleen voor dat wat jij nodig hebt. Kies uit één van de drie onderstaande pakketten.

Onze verschillende pakketten

Bepaal de mate waarin je zelf werkt aan het verkopen van je huis met onze voordelige pakketten. Ga je voor het Budget pakket en ga je zelf de regie in eigen handen nemen of wil je liever volledig ontzorgd worden met het Compleet pakket? Bij Wooncheckpunt bepaal je zelf hoe je je huis verkoopt!

 •         Budget Pakket - € 495,-       

  Bij dit pakket speel je zelf een grote rol bij de verkoop van jouw huis. Jij maakt de foto’s en schrijft een verkooptekst. Vervolgens doe je zelf de bezichtigingen en onderhandelingen. Als de koper gevonden is, zullen wij alle afspraken vastleggen in een waterdichte  koopovereenkomst. Door jouw eigen inbreng, profiteer je van een superscherp tarief!

 •           Basis  Pakket - € 995,-         

  Als je kiest voor dit pakket komen wij langs voor het afgeven van een adviesverkoopprijs en zullen we de woning inmeten. Aan de hand van jouw foto’s en tekst maken wij een digitale verkoopbrochure. Jij doet de bezichtigingen, wij de onderhandelingen. Als er een akkoord is, leggen wij dit uiteraard allemaal vast in een koopovereenkomst.

  Het pakket Basis is uitbreidbaar met enkele optionele opties. Zie de pakketvergelijker voor de details.

 •         Compleet Pakket - Prijs op aanvraag        

  Hier gaan we nog een stap verder dan bij pakket Basis. Wij maken professionele foto’s, 360 graden foto’s, een video, verkooptekst en plattegronden. Hiermee komt jouw huis met een uitgebreide presentatie én plaatsen we je woning op Funda, Huislijn, Woonplein Limburg en Jaap. Door extra aandacht te schenken aan verkoopstyling zal jouw woning eruit springen.  Ook hier zorgen we er natuurlijk voor dat alles goed wordt vastgelegd in een koopovereenkomst. Kortom het complete pakket!

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?

We snappen dat je alles graag met elkaar wilt vergelijken. Bepaal zelf wat jij nodig hebt bij de verkoop van jouw woning met behulp van de onderstaande pakketvergelijker, in een oogopslag zie je welke diensten je mag verwachten bij elk pakket. Bij alle pakketten staan we uiteraard klaar voor het geval je er niet helemaal uit komt. Neem bij vragen altijd contact op met Wooncheckpunt via onze contactpagina.

     Budget         Basis        Compleet   
       
Opname woning en waardebepaling -
Woning inmeten -
Verkooptekst schrijven - Optioneel
Fotografie - Optioneel
Algemene tips verkoopstyling - -
Plaatsing op Funda - Optioneel
Plaatsing op Wooncheckpunt.eu
Plaatsing op Jaap.nl, Huislijn.nl, Woonpleinlimburg.nl - Optioneel
Plaatsing op Facebook - Optioneel
Verkoopbord (V-raambord)
Verkoopbord (tuinbord) -
Bezichtigingen - Optioneel
Onderhandelingen -
Opstellen koopovereenkomst
Zorgen voor ondertekening en verzending naar notaris - Optioneel
Check van de notariële akte van levering - Optioneel
Eindoplevering - Optioneel
       
  € 495,- € 995,- Op aanvraag